flag swiss

Aerul sănătos din cameră

Respirăm de cca. 20.000 ori în fiecare zi, absorbind 12.000 de litri de aer în acest proces. Corpul nostru dobândește oxigen vital din acest aer. Pe lângă oxigen, aerul este format în principal din azot, gaze nobile și particule.

Calitatea aerului este măsurată în funcție de amestecul potrivit de umiditate, temperatură și cel mai scăzut conținut posibil de gaze și particule nocive.

Care nevoie te atrage?

BONECO Swiss Mountains Verbier

Aerul sănătos – o nevoie de bază

Nu numai că Agenția Americană pentru Protecția Mediului (EPA) clasifică poluarea din încăperile interioare drept unul dintre cele mai mari cinci riscuri de mediu pentru sănătatea noastră, dar întreaga lume este, de asemenea, afectată de creșterea poluării cu particule fine.

Cei cu alergii

Știm cum te simți dacă suferi de alergii, dar știm și cum să le combatem.

BONECO Family Baby

Familii cu copii

Aerul umidificat din cameră asigură că particulele din aer devin prea grele și cad pe podea. Prin urmare, agenții patogeni nu sunt la nivelul feței și reduc riscul de răceli și infecții. Acest aer umidificat previne si pielea sensibila a copiilor sa se usuce.

Poluare, praf fin și fum de tigara

Ne petrecem 90% din timp în interior, unde calitatea aerului este adesea la fel de slabă ca la o intersecție aglomerată. Există până la 20 de milioane de particule în 10 metri cubi sau 50 de picioare pătrate de aer interior. În comparație, aerul străzii este de 20 de ori mai puțin contaminat.

Aer uscat

Sistemele de încălzire și aer condiționat usucă aerul din încăpere. Fie în dormitorul tău, fie la birou: umidificatoarele reglează umiditatea, astfel încât să te simți ca acasă oriunde te-ai afla.

Sali de clase

Calitatea aerului din sala de clasă afectează capacitatea de concentrare a elevilor.

Birouri

Creați mediul perfect de birou fără alergeni, particule fine, gaze și mirosuri cu ajutorul special
pachete de filtre BONECO concepute compuse din HEPA și straturi de cărbune activ.