Protectia datelor

DOCUMENTE CONTRACTUALE
Cumpărătorul, prin înregistrarea sa pe acest site și prin datele furnizate de el în acest sens, este de acord ca acestea să fie folosite pentru întocmirea facturii legale și a certificatului de garanție, după caz. Vânzătorul nu va folosi datele de înregistrare decât exclusiv pentru finalizarea în condițiile legale a actului de comerț on-line. Prin adăugarea în coș a unor produse și parcurgerea pașilor pentru finalizarea comenzii, Cumpărătorul își exprimă decizia de cumpărare și obligația de plată, funcție de modalitatea de plată aleasă. Finalizarea comenzii este confirmarea finală și este echivalentul semnăturii contractuale.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Următoarele elemente sunt proprietate exclusiva a Pronat și nu pot fi folosite decât cu acordul expres al acestora. Aceste elemente sunt: logo-urile, reprezentările stilizate, simbolurile comerciale, imaginile statice, imaginile dinamice, textele si/sau conținuturile multimedia. Dacă proprietarul acestor elemente oferă unui terțe persoane drept de folosire a tuturor sau unei părți din aceste elemente, aceasta va putea folosi strict pe perioada determinată și în scopul declarat informațiile de pe acest site. Proprietarul exclusiv al acestora – Pronat srl – își rezervă dreptul de a retrage oricând acest drept acordat, fără explicații detaliate, dacă consideră că felul în care sunt folosite elementele de proprietate intelectuală nu îi servesc interesele.

Folosirea fără acordul Pronat SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare. Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: info@pronat.ro

 

DESPRE PRODUSE

Prețul produselor: Prețul produselor este afișat in LEI cu TVA inclus. In cazul in care cumpărătorul se loghează cu cont de partener, preturile afișate vor fi exprimate in LEI fără TVA si cu reducerile specifice pentru grupul de parteneri.

 

Garanția produselor

Produsele de folosință îndelungată cumpărate de pe www.boneco.ro beneficiază de garanție legala de conformitate conform prevederilor legale in vigoare. Odată cu produsul veți primi un Certificat de Garanție tipărit pe care este înscrisa perioada de valabilitate a garanției. Păstrați certificatul de garanție si factura pentru a beneficia de garanție, daca va fi nevoie. Daca produsul se defectează in perioada de garanție, va rugam sa trimiteți o informare la info@pronat.ro sau la telefon 0256 705 333

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Magazinul www.boneco.ro, marca a Pronat SRL, colecteaza si prelucreaza datele personale avand ca scop: informarea clientilor /cumparatorilor privind situatia contului lor, privind evolutia si starea comenzilor, puncte de fidelitate, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de monitorizare a vanzarilor. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, inclusiv pentru expedierea si livrarea comenzilor. www.boneco.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti ci doar companiilor de curierat si procesatorului de plati online.

www.boneco.ro utilizează adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afișarea de informații personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Informari: www.boneco.ro poate folosi adresele clientilor pentru notificarea acestora prin newsletterul saptamanal privind ofertele curente, reduceri, puncte de fidelitate, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de autentificare / creare de cont si de comanda declarați ca sunteți de acord ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.boneco.ro, si vă dați acordul ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de către Pronat SRL in scopurile menționate mai sus.

 

Drepturile utilizatorilor site-ului www.boneco.ro

  1. Dreptul la informare – Utilizatorul are dreptul sa fie informat ca datele sale vor fi prelucrate
  2. Dreptul de acces la date – Utilizatorul își poate verifica, modifica, șterge datele personale din secțiunea Contul Meu. In cazul in care utilizatorul nu are cont de client are dreptul de a obține de la operator (la adresa de email: info@pronat.ro), in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.
  3. Dreptul de opoziție – Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizează sa facă obiectul unei prelucrări.
  4. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrări automate.
  5. Dreptul de a se adresa justiției in cazul in care considera de cuviință acest lucru.

Orice sesizare ce face obiectul acestor termeni si condiții va putea fi transmisa prin email la adresa: info@pronat.ro
Prin citirea Termeni si Condiții ați luat la cunoștință faptul ca va sunt garantate drepturile prevăzute de lege, specificate mai sus. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Pronat SRL, RO-307375 Sânandrei / Timisoara DN69, Km10+510m Industrial Park Sânandrei, Hala ”Artemis One, va puteți exercita, in mod gratuit drepturile de mai sus. Pentru orice fel de comunicări/solicitări/sesizări, va rugam sa trimiteți un e-mail la info@pronat.ro sau sa ne sunați la telefon 0256 705 333

S.C. PRONAT S.R.L. este înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România sub numărul 15828.

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
Furnizorul / vânzătorul poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se afla in relații de parteneriat, după cum urmează: curierat, procesatori de plăti/ servicii bancare, e-mail – marketing sau alte servicii. Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate si către Parchet, Politie, Instanțele judecătorești si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

DREPTUL DE RETRAGERE – RETUR PRODUSE

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv si fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor.

In cazul in care Cumpărătorul decide sa se retragă din Contract, acesta va completa formularul de retur ce poate fi descărcat aici, si îl va transmite vânzătorului pe adresa info@pronat.ro (Formularul de retur este doar un model și nu este obligatoriu).

In cazul in care Cumpărătorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv.

Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea bunului cu altul de aceeași valoare, care va fi livrat la proxima comanda de bunuri/produse, caz in care nu este necesara returnarea produsului, sau poate solicita rambursarea valorii bunului.

In cazul in care Comanda este achitata, Vânzătorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata după cum urmează:
– pentru Comenzile achitate cu card online – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs/iTransfer/ Card bancar- prin virament bancar;

Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vândute.

Costurile de returnare a Bunurilor vor fi suportate de Cumpărător, iar bunurile vor fi ambalate astfel încât sa nu existe riscul deteriorării si împrăștierii accidentale la transport.

Comparatorul poate solicita înlocuirea sau returnarea bunurilor ce nu corespund comenzii acestuia (alt gramaj, alt produs decât cel comandat), care au fost expediate greșit dintr-o eroare a Vânzătorului, caz in care costurile de transport vor fi suportate de Vânzător.

Nu se asigura dreptul de retragere pentru bunuri care au fost desigilate, al căror ambalaj a fost deteriorat de către cumpărător, respectiv alte bunuri care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă.

Pentru cumpărătorii persoane juridice sunt valabile alte condiții privind dreptul de retragere – retur al produselor.